Schiedammer Danny Dijkhuizen weet het zeker: Mi Corazon, wat letterlijk ‘mijn hart’ in het Spaans betekent, moet dé zomerhit van 2015 worden. Het nummer is al te beluisteren op YouTube en zal binnenkort zijn officiële release beleven via Itunes.

De clip van Mi Corazon, grotendeels opgenomen in Antwerpen, werd de afgelopen dagen al 10.000 keer bekeken. ,,Dat is echt een behoorlijk aantal,” weet Dijkhuizen. ,,Ik geloof echt in dit liedje, het heeft alle ingrediënten om een hit te worden. De melodie ligt lekker in het gehoor, het is dansbaar en het zal zeker jongeren aanspreken. Dat is toch de doelgroep, wil je hoog in de lijsten eindigen.”

Succesvol
Flinke Jongen, het productiebedrijf van Dijkhuizen, werkte samen met de Rotterdamse zangers Mexxi & Reazldy, met wie in het verleden ook al werd samengewerkt. Een succesvolle formule, aldus Dijkhuizen. ,,Toen eindigden we met het liedje Te Quiero als tweede in de Zomerhit-wedstrijd van het tv-programma Hart van Nederland. Dit keer willen we dat succes overtreffen.”

Ga naar artikel AD