”LATEN WE SAMEN MET IMPACT
INSPIREREN, MOTIVEREN EN 
EMPOWEREN!”

– DANNY DIJKHUIZEN – 

Motivational Speaker | Lezingen

‘Jij Maakt Het Verschil!’ (Lezing)

Iedereen heeft een verhaal. Dat van Danny gaat over het ombuigen van negatieve levensgebeurtenissen en situaties naar een sterke positieve mindset en oneindige veerkracht. Op 11-jarige leeftijd verliest Danny zijn moeder en twee jongere broertjes als gevolg van een huiselijk misdrijf op het moment dat Danny ligt te slapen. De dader? De toenmalige vriend van Danny’s moeder. Danny opent zijn ogen na het horen van rommelig geluid. Het was de toenmalige vriend van van Danny’s moeder die iets met zijn handen aan het doen was bij de keukentafel in de gang en jogde erna naar buiten. Nadat Danny de deur in de klik hoorde vallen stond hij op en na een paar tellen drong het tot hem door. Danny is opgestaan in een nachtmerrie…..

Hoe zal het leven van het 11-jarige jochie eruit zien na het wakker worden een nachtmerrie als deze? Hoe kan hij zijn trauma’s ooit te boven komen? Hoe kan hij in godsnaam nog een mooie toekomst hebben en iets van zijn leven maken zonder vertrouwen in de wereld?

Jaarlijks spreekt Danny met zijn (theatrale) lezingen voor duizenden mensen waarbij Danny antwoordt geeft op al deze vragen. Danny vertelt over hoe zijn ”avontuur’ eruit heeft gezien om te komen waar hij nu staat in het leven. Ook vertelt Danny over de steunfiguren die voor hem belangrijk zijn geweest, wie voor hem het verschil hebben gemaakt en gaat dieper in op wat zij dan deden wat zo’n verschil heeft gemaakt voor Danny. Tot slot (en misschien wel het belangrijkste) vertelt Danny over wat hij zelf heeft gedaan om te komen waar hij nu staat, hoe hij is omgegaan met al die trauma’s, negatieve gevoelens en gedachtes als gevolg van de ”nachtmerrie” en hoe hij er ‘vrienden’ mee is geworden.

De lezing ‘JIJ MAAKT HET VERSCHIL!” is voor een breed publiek toegankelijk en op aanvraag aanpasbaar voor specifieke doelgroepen. Als Danny bijvoorbeeld de lezing geeft aan jongeren dan gaat hij wat dieper in op zijn boodschap dat negatieve ervaringen in het leven niet perse een rem hoeven te zijn voor het bereiken van jouw dromen en deelt hij meer over hoe hij zijn trauma’s, negatieve gevoelens en gedachtes heeft omgezet in veerkracht, een ijzersterke positieve mindset en een drive dat niet te stoppen is. Bij professionals gaat Danny wat meer in op wie voor hem het verschil hebben gemaakt, hoe zij dat hebben gedaan en hoe de professionals met nog meer impact het verschil kunnen maken voor anderen, maar ook voor zichzelf.

Doelgroep: Jongeren, volwassenen en professionals in de zorg, welzijn, onderwijswereld en overheid-instanties.
Duur: Gemiddeld 45 – 60 minuten.

Danny boeken als spreker? Laat het weten via het contactformulier onderaan deze pagina!

1-op-1 Coaching en Consultancy

1-op-1 coachingsessies, trajecten en gesprekken:

Ben jij (of ken jij) iemand met ook een eigen verhaal net als Danny, maar loop je een beetje vast in het leven en weet je niet zo goed hoe je jouw negatieve gevoelens en gedachtes omzet in een positieve mindset of heb je gewoon een boost in (zelf)vertrouwen nodig? Met de 1-op-1 coachingsessies en gesprekken krijg je toegang tot Danny als jouw coach.

Danny is realistisch en goudeerlijk en zet dan ook altijd direct de disclaimer in dat hij niet alles voor je op kan lossen of dat hiermee alles direct is opgelost. Danny luistert naar jouw verhaal, vertelt je hoe hij met bepaalde pijn, gevoelens en gedachtes is omgegaan, welke stappen hij heeft ondernomen (zonder professionele hulp) en geeft je tools/handvatten die hem hebben geholpen en die hij nog steeds inzet als hij zelf even moet dealen met ”mindere-momenten” in zijn leven.

En natuurlijk.. Natuurlijk kan het zijn dat jouw verhaal en die van Danny totaal niet op elkaar lijken en dat Danny nooit zal weten/voelen hoe het is om in jouw schoenen te staan en door welke shitzooi jij bent heen gegaan of nog zit. Maar Danny gelooft dat pijn in de kern iets universeels is en dat als je de pijn weet te ontleden en overzicht weet te krijgen erover, jij het om kan buigen in kracht dat jouw benzine kan zijn bij het maken van stappen richting jouw dromen.

Je krijgt toegang tot iemand (een echte dromer) die ook van ver is gekomen, die nu aan het ondernemen is, zijn dromen leeft en jaarlijks duizenden mensen weet te inspireren om het verschil te maken voor zichzelf en anderen. Dat is zo enorm waardevol. Maaaaar jij bent aanzet. Jij moet het doen. Jij moet de stappen zetten, dat kan Danny niet voor je doen. Danny staat naast je als jouw coach/mentor die met jou meekijkt/meeloopt en jou overal wilt helpen daar waar het kan en nodig is.

Doelgroep: kinderen (vanaf 10 jaar), jongeren en volwassenen.

Meer informatie? Wil jij Danny als jouw persoonlijke coach/mentor? Of wil je Danny als coach/mentor binnen jouw organisatie voor de bovenstaande doelgroep waarmee je werkt? Laat het weten via het contactformulier onderaan deze pagina!

 

De Wereld van Flinkie

Sinds 2021 is Danny founder van ”De Wereld van Flinkie”. Flinkie is een 11-jarige jochie dat een karikatuur van Danny is mét de levenswijsheden, vaardigheden en eigenschappen van Danny. De naam ”Flinkie” is dan ook afgeleid van de naam ”Flinke Jongen”, Danny zijn alias. Danny heeft Flinkie in het leven geroepen om de (levens)lessen en boodschappen die hij deelt op het podium ook toegankelijk en begrijpbaar te maken voor kinderen. Momenteel zijn Danny en zijn team volop bezig met het ontwikkelen van verschillende schoolprogramma’s, projecten en workshops. Inhoudelijk zal alles op basis zijn van de (levens)lessen en boodschappen die Danny deelt met jongeren en volwassenen, zowel professionals als niet-professionals. Afneembaar vanaf schooljaar 2022/2023.

Op basis daarvan heeft Danny een ‘kinderversie” van zijn verhaal ontwikkeld en is Danny daarmee nu ook te boeken als gastdocent/gastspreker voor scholen in het primair onderwijs. Deze ”kinderversie” is toegankelijk voor kinderen vanaf groep 5 en is te combineren met een Q&A sessie na afloop.

Danny boeken als gastspreker/gastdocent? Laat het weten via het contactformulier onderaan deze pagina!
De Wereld van Flinkie verkennen? Druk op de knop hieronder!

Verken De Wereld van Flinkie!

Live Muziek Performance

Sinds 2012 maakt Danny alias Flinke Jongen rap/popmuziek. Zijn muziek is kenmerkend door de opvallende combinatie van dansbare beats en gevoelige inhoud. Sommige nummers zijn erg emotioneel, maar ook maakt Danny nummers die puur bedoeld zijn om lekker weg te luisteren of voor in de discotheek.

Een optreden van Flinke Jongen is dan ook te herkennen aan energie gemixt met emotie. Met meerdere poppodia en grote zalen achter zijn naam timmert hij flink aan de weg als artiest.

In het verleden heeft hij zich o.a. al bewezen met een tv optreden in duet met Danny de Munk, meerdere optredens tijdens uitverkochte tienerfeesten en voorprogramma’s van niemand minder dan Hef, Broederliefde, F1rstman en Kaliber in diverse poppodia!

Zijn song ”Te Quiero (feat. Mexxi)” werd destijds door Hart Van Nederland (SBS6) zelfs bekroond met een tweede plek als de zomerhit van 2013 en zijn song Beschadigd (2017) zorgde voor een prachtige carrière als inspirerend spreker, waarin Danny jaarlijks duizenden mensen weet te inspireren met zijn verhaal.

Danny alias Flinke Jongen boeken als artiest voor jouw festival, tienerfeest of schoolfeest? Laat het weten via het contactformulier onder aan deze pagina!

Alle songs van Flinke Jongen zijn te beluisteren op alle streamingdiensten!

El Tiempo (feat. Lino)

Muevete Lento (feat. Mexxi)

Bailar (feat. Ticss)

Beschadigd (feat. Mexxi)

Top Top Top

Ga naar de Flinke Jongen Spotify-Playlist!

Muziek In Opdracht.

Een van de meest bijzondere dingen om te mogen doen!

Ontzettend vereerd dat ik een bijdrage mocht leveren aan de prachtige initiatieven/projecten van deze organisaties. Bekijk hieronder de videoclips!
Ook een op maat gemaakte single (+eventuele videoclip) om uw boodschap te versterken? Stuur een berichtje via het contactformulier onder aan de pagina!

Flinke Jongen – Beschadigd (feat. Mexxi)
In opdracht van stichting SafetyNed.

Aandacht voor Huiselijk Geweld.

Flinke Jongen – Is Dat Raar? (feat. Gwendolyn Rice)
In opdracht van stichting De Bagagedrager

Ter promotie van het bordspel ‘Is Dat Raar?’.

Flinke Jongen – Jij hoort erbij (feat. Massimo)

In opdracht van GGD Gelderland-Zuid en stichting Kinderrechten.

Aandacht voor inclusiviteit.

Boeken of informatie opvragen?

LAAT HET MIJ WETEN ALS IK IETS VOOR JE KAN BETEKENEN!

    Een selectie van opdrachtgevers die u voor gingen.